ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣΟι παραδόσεις των προϊόντων που πραγματοποιούνται στην ελληνική επικράτεια γίνονται εντός δύο - τριών (2-3) εργάσιμων ημερών μέσω της εταιρείας ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ αφού γίνει η επιβεβαίωση της παραγγελίας. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παροχή της Υπηρεσίας συναινείτε στη γνωστοποίηση των απαραίτητων στοιχείων σου προς την ως άνω εταιρεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), ώστε να ολοκληρωθεί η παράδοση.Η διανομή των προϊόντων γίνεται από τις 9:00 μέχρι τις 18:00 από Δευτέρα ως Παρασκευή. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να επιμηκυνθεί για διάφορους λόγους ανωτέρας βίας, π.χ. δυσμενείς καιρικές συνθήκες.Το κόστος αποστολής έχει οριστεί στα 3,00€ για παραγγελίες μέχρι 50€ . Για παραγγελίες άνω των 50 € δεν χρεώνεστε με έξοδα μεταφοράς.

Σε περίπτωση που τα στοιχεία που καταχώρησες στην φόρμα δεν είναι σωστά η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για την μη παράδοση.

Οι παραδόσεις των προϊόντων που πραγματοποιούνται στην Κύπρο γίνονται εντός τριών - πέντε (3-5) εργάσιμων ημερών. Το κόστος αποστολής έχει οριστεί στα 10,00€ για παραγγελίες μέχρι 100€. Για παραγγελίες άνω των 100,00€ δεν χρεώνεστε με έξοδα μεταφοράς. Για παραγγελίες με τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή ισχύει η χρέωση των μεταφορικών σύν 3,00 € για το κόστος της αντικαταβολής. Για αγορές άνω των 100 € με τρόπο πληρωμής αντικαταβολή χρεώνεται μόνο το κόστος της αντικαταβολής.