ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, μέσα σε 10 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της. Στην περίπτωση επιστροφής του/των προϊόντος/ντων συμπλήρωσε το ειδικό Έντυπο Επιστροφής, που θα βρεις μέσα στη συσκευασία ή εδώ, Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σου, προτείνουμε, εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, να μας ενημερώσεις είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail στο wearpositivo@gmai.com για την επιθυμία αντικατάστασής του. Σε περίπτωση που ασκήσεις το δικαίωμα υπαναχώρησης υποχρεούσαι να αποστείλεις το/τα προϊόν/ντα στην αρχική του/τους κατάσταση και εφόσον δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (καρτελάκια, ετικέτες), συνοδευόμενο/α με το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης και το ειδικό έντυπο επιστροφής. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σου αφορά σε ελάττωμα του/των προϊόντος/προϊόντων η Εταιρεία αναλαμβάνει το κόστος επιστροφής του/των προϊόντος/προϊόντων. Σε αυτή την περίπτωση η επιστροφή πρέπει να γίνει με την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε της Γενική Ταχυδρομικής η οποία σας παρέδωσε την παραγγελία σας. Σε κάθε άλλη περίπτωση το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει εσάς. Επιστροφές μη ελαττωματικών προϊόντων με χρέωση της εταιρείας δεν θα γίνονται δεκτές.

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου προσφέροντάς σου εναλλακτικές.Η αντικατάσταση του/των προϊόν/των θα ολοκληρωθεί εντός ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβουμε.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση: Σουλίου 10 - Νέα Χαλκηδόνα τηλ:+30 210 5712061

Επιστροφή χρημάτων: Συμπλήρωσε στο ειδικό Έντυπο Επιστροφής επιλέγοντας το κουτάκι που γράφει ‘’επιστροφή χρημάτων’’ και συμπληρώνοντας τα στοιχεία που αφορούν τον τραπεζικό λογαριασμό, ακριβώς όπως σας ζητούνται αριθμό λογαριασμού IBAN, το όνομα τραπέζης και δικαιούχου. Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται μέσα στις επόμενες 10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.